"Noul Opel Movano prezinta cea mai vasta gama de variante de caroserii disponibila pe piata de autovehicule comerciale. Gama include versiuni disponibile in patru variante de lungimi si trei variante de inaltimi, versiuni crew van, platforme, chassis cab si variante crew cab, precum si versiuni combi. Autovehiculele sunt, de asemenea, echipate corespunzator pentru modificari sau imbunatatiri", potrivit comunicatului companiei.

De asemenea, noul model a fost echipat cu o cabina mai lunga cu 5,7 centimetri, fata de varianta precedenta, iar volumul de incarcare este de pana la 17 metri cubi, in versiunea L4.

Masa maxima admisa a fost extinsa pana la 4,5 tone, iar sarcina utila maxima pana la 2,5 tone, in functie de varianta de caroserie.

Motoarele modelului Movano sunt disponibile in trei variante de putere, de 100, 125 si 146 cai putere. Cu un rezervor de 105 de litri, disponibil optional, autonomia autovehiculului este de aproape 1.400 de kilometri.

Toate variantele sunt prevazute cu transmisie manuala cu sase trepte de viteza, iar toate cele trei motoare respecta standardele de emisii Euro 4. Motoarele pot fi, de asemenea, comandate cu filtru de particule diesel. O varianta suplimentara, extrem de economica, cu emisii reduse de CO2 va completa gama de motorizari incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2010.

Consumul minim al noului model este de 7,8 litri la suta de kilometri, iar emisiile sunt de 203 grame de dioxid de carbon pe kilometru.