"Activitatea diviziei MHP din cadrul concernului Porsche s-a dedicat gasirii de solutii optime in managementul proceselor si suportului IT utilizat in sfera business, concentrandu-se pe bransa automobilelor. MHP ofera la punctul de lucru din Cluj-Napoca servicii complexe de IT, pentru clientii din intreaga lume. Portofoliul de servicii inglobeaza intregul ciclu de viata al unui produs, de la etapa de application management la managementul proceselor si, in final, la faza de dezvoltare customizata. Activitatea de la Cluj-Napoca va incepe cu 40 de angajati, urmand sa fie cautati, in continuare, absolventi de informatica si stiinte economice", se arata intr-un comunicat al companiei. 

Directorul general al MHP, Ralf Hofmann, a declarat ca in Romania multi potentiali angajati sunt foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional si vorbesc limbile germana si engleza. 

MHP, cu sediul central in Germania, are 950 de angajati si activitati in Elvetia, SUA si China, inregistrand anul trecut afaceri de 133,3 milioane euro.