Maserati creste an de an in vanzarile mondiale, mai ales in zonele nord-americane si in Asia-Pacific. Italienii si-au consolidat pozitia atat de bine aici incat acestea au devenit pietele numarul 1 pentru exporturile lor.

Pana in 2015, Maserati vrea sa treaca de 50.000 de unitati vandute anual. Desi nu pare un volum mare, compania italiana este producatoare de masini exclusiv de lux, cu pretul mediu undeva intre 100 si 120.000 de euro pentru autoturismele de serie. La final se adauga comenzile speciale care pot ajunge la oricat. 

Cele cinci secrete sunt facelifturi sau generatii noi ale modelelor actuale cu tot cu versiuni cabrio si doua autoturisme noi, un SUV (intitulat Levante) si Betlina Ghibli. Ambele au circulat ca zvonuri si cgi-uri (schite neoficiale facute pe calculator) pana azi, cand Maserati a scapat de sub control niste slide-uri, publicate imediat pe internet.

Preturile pentru Ghibli (segment E, clasa mare) sunt intre 70 si 100.000 de dolari, iar SUV-ul incepe de la 80.000 $ si poate ajunge la 200.000 $. 

Cele doua modele care vor fi redesenate sunt Granturismo si Grancabrio cu tot cu varianta Gransport care se bate cu Porsche 911.