Cate dungi aveau pe costume, tot atatea duble s-au tras pentru clipul statiunii Mamaia. Intr-un "du-te, vino" permanent, fetele au rezistat eroic la rugamintea regizorilor. Pe nisip, in barca sau pe apa, mai ceva ca in armata, manechinele au tinut ritmul cu primarul Constantei Radu Mazare, care a alergat cat l-au tinut picioarele spre Loredana. A urmat focul de tabara la care tinerele, golase, s-au mai incalzit. Dupa un scurt moment de respiro, muzica i-a inviorat pe toti.

Nebunia s-a mutat repede in club. Ca la un semn au aparut peste 100 de "sirene" gata sa se unduiasca pe ritmurile imnului "Mamaia".

In lumina diminetii dupa cateva randuri de cocktail-uri tari si colorate, fetele dezinhibate si-au lepadat piesa cu piesa costumele, in imbratisarea marii reci de mai. N-a fost loc de odihna nici pe plaja, unde muzica a rasunat ca in club.

Cat despre buget, cine mai sta sa numere banii? Cei mai multi constata doar cand se termina. "O sa stam putin, pentru ca am baut toti banii repede", marturiseste un petrecaret. "100-200 de lei, pana la 600 de lei pe zi", poveste alt turist.