Mercedes SLS AMG GT3 se va bate cel mai probabil cu BMW Z4 GT3! Tocmai de aceea, desi pretul lui nu a fost anuntat inca, expertii spun ca acesta ar trebui sa fie in jur de 300.000 de euro pentru ca atat costa si principalul concurent!

Noul Mercedes are un kit de caroserie mai lat, noi spoilere pe fata si pe spate si alte praguri laterale. Modelul are si un difuzor spate si un eleron urias, cu jante si cauciucuri de competitie.

La Salonul Auto de la Geneva, care a avut loc recent, nemtii au expus un SLS AMG transformat in Safety Car pentru sezonul curent de Formula 1.

Supercarul SLS AMG a avut mare succes la public, iar noua ofera aproape o metamorfoza modelului sportiv cu accente retro.

Versiunea exclusiva pentru circuit, SLS AMG a fost deja supusa unui proces de "slabire", din care a iesit mai supla cu 300 de kilograme.

Cel mai probabil, cu ocazia Salonului Auto New York 2010, care va avea loc intre 2 – 11 aprilie 2010, Mercedes Benz va prezenta oficial versiunea de curse a supercarului sau, Mercedes SLS GT3!