Functionarii au fost neglijenti cand au pus sechestrul, sustine avocatul omului. Cei de la Finante ridica din umeri. Daniel Stefan a castigat licitatia pentru camioneta si, dupa ce a primit factura pentru suma platita a intrebat cand va avea si cheile. In cateva zile, l-au asigurat functionarii. Au trecut luni.

Disperat, s-a dus si la firma care a pierdut vehiculul. Acolo, administratorul i-a explicat ca masina nu apartine de fapt societatii. A pus-o gaj la o banca pentru un imprumut, dar cei de la Finante n-au verificat atent actele.

Una din neregulile comise de Administratia Finantelor Mures, sustine avocatul familiei, se refera la sechestrul pus pe masina care nu a fost pus legal. Documentul nu a fost semnat de administratorul firmei, ci de sotia lui.

Angajatii de la Finante spun ca nu au cum sa-l ajute pe proprietarul doar pe hartie si nici nu-l pot forta pe administratorul firmei sa-i dea masina.

Administratia Financiara Mures se va alege acum cu doua procese: unul, intentat de barbatul care a cumparat furgoneta, iar celalalt de fostul proprietar, care sustine ca statul nu avea niciun drept sa puna sechestru pe un bun care este, deocamdata, proprietatea unei banci.