Noul Twingo este disponibil cu o singura varianta de motorizare, de 1,2 litri pe benzina, care dezvolta 75 cai putere, iar clientii pot opta intre doua niveluri de echipare - Trend si Dynamique.

Automobilul este echipat standard cu ABS, airbag-uri frontale si laterale, aer conditionat, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri fata si oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceata, computer de bord si limitator de viteza.

"Printre modelele din segmentul sau, noul Twingo este singurul care este echipat cu scaune spate independente si culisante. Noua generatie propune noi optiuni de personalizare cu elemente de calitate, care pot fi aplicate in uzina. In primul rand, cele sapte noi stickere de plafon. Apoi, cele sapte combinatii coloristice pentru a asorta carcasa oglinzilor retrovizoare cu extremitatea bandourilor de protectie laterala, dau un plus de personalitate design-ului exterior, contrastand cu nuanta de baza a caroseriei", se arata intr-un comunicat al Renault, citat de Mediafax.

Anul trecut, in Romania au fost inmatriculate aproape 6.900 de automobile Renault, cu 12,5% mai putine fata de nivelul inregistrat in 2010.