In reprezentanta Registrului auto de la Cluj programul se incheie in mod obisnuit la ora 16, insa se va lucra pana la ora 22. La Bistrita orarul este si mai extins. In ultimele zile, inginerii de la omologari au facut ore suplimentare chiar si dupa miezul noptii.

La Ploiesti sau Neamt ori Satu Mare se munceste pana la ora 20. Asta pentru ca mii de romani au venit deja in ultimele zile sa isi pregateasca masinile de inmatriculare, iar programarile depasesc in multe locuri data de 17 decembrie.

Daca luam in calcul Craciunul si Anul Nou, e clar ca trebuie sa va grabiti daca vreti sa va puneti actele in ordine inainte ca taxa de poluare sa se majoreze cu 50%.

Majorarea taxei de poluare, i-a urnit pe romanii care amanau inmatricularea unor masini luate mai ieftin din Vest. Asa s-a ajuns la o dublare a solicitarilor. La Bistrita este cea mai mare nebunie.

Desi zilele acestea arata ca o avalansa, vorbim mai degraba despre un val pe o mare linistita. Daca in 2007 intrau in Romania 400.000 de masini, in 2010 abia daca adunam 60.000.