Italdesign este compania ai caror sefi Giugiaro (frati) au semnat acum trei ani cu Volkswagen. Mana lor se vede deja pe gama actuala Volkswagen.

Primul semnal l-au dat in piata chiar cand au semnat, la Geneva. Atunci au expus un concept care avea sa traga binede tot liniile noilor masini produse in trustul VAG.

Acum ei vin cu o propunere care la prima vedere pare un pic scapata de sub control. Numele spune insa mai multe despre cum arata conceptul Parcour. Este o masina completa, care fata-spate arata a bolid, iar din laterala pare un SUV foarte inalt.

E un fel de masina foarte buna la toate pentru ca are si un motor exceptional. In trust cu Volkswagen care detine si Lamborghini, fratii Giugiaro au ales un V10 de pe Gallardo, cu 550 de cai putere.

Forma complet alta decat ce am intalnit pana acum cere si niste suspensii destepte, reglabile pe inaltime. Masina poate cobori cu pana la 15 cm de la nivelul in care e in spotul de prezentare.

Multe alte date tehnice nu au fost comunicate, insa testul in viteza pe macadam anunta un supercar solid, cu dinamica de masina sport si utilitate chiar offroad.

Tot datorita ascoierii cu grupul Volkswagen, interiorul ar trebui sa fie la standard Lamborghini, adica impecabil. Chiar daca masina este un concept, pretul corect in cazul unei variante de serie ar trebuie sa fie undeva intre 200.000 euro si 250.000 de euro.