Sa ne intoarcem insa la Sandero GT Line! Noua masina are sub capota un motor de 1,6 litri, in 4 cilindri, care dezvolta o putere de 112 cai.

Dupa lansarea europeana din vara anului 2008, in scurt timp, Sandero a devenit cel mai vandut model din gama Dacia, fiind preferat in special de italieni, francezi si germani pentru dimensiunile sale reduse.

Tot in cadrul Salonului Auto de la Sao Paolo din Brazilia, Renault a prezentat modelul Sandero Stepway Concept, care ar putea anunta viitorul Sandero facelift, ce ar urma sa apara in 2013.

Conceptul Stepway are: noi faruri pe fond albastru cu design hi-tech, un spoiler fata nou, o caroserie vopsita in doua culori, negru si maro,  un plafon din sticla, motor de 1,6 litri de 112 CP.

Constructorul francez Renault risca sa transforme marca Dacia intr-o "noua Skoda", scrie cunoscutul cotidian economic Financial Times, preluat de Ziarul Financiar de marti, in conditiile in care brandul autohton lanseaza noi modele care ar putea concura chiar cu cele ale brandului francez.

Noile modele Dacia ar putea transforma brandul romanesc intr-un competitor pentru Renault pe anumite segmente, cele doua marci riscand sa se "canibalizeze" pe anumite segmente, potrivit Financial Times.