Automobilul Mercedes condus de Serban Huidu este asigurat pentru raspundere civila auto (RCA) fata de terti la Astra si, potrivit legislatiei, limitele de despagubire ale politei pentru pagube materiale se ridica la 750.000 euro, iar pentru vatamari corporale si deces la 3,5 milioane euro.

In schimb, polita auto facultativa CASCO a autovehicului a fost emisa de BCR Asigurari.

Reprezentantii BCR Asigurari au declarat, pentru Mediafax, ca vor fi achitate toate daunele acoperite de polita, fara sa dea detalii despre valoarea primei, suma asigurata sau riscurile incluse in contract.

Medic: Am stat de vorba cu Serban Huidu si mi-a spus ca se simte vinovat. Va fi trimis in Capitala

VIDEO. Imaginile accidentului provocat de Serban Huidu

Motorul variaza intre 4.000 si 6.000 de centimetri cubi (in functie de model si optiuni). Dotat cu pana la 225 de cai putere, Mercedes-Benz ML poate atinge 280 de kilometri pe ora. Masina este echipata cu un sistem de virare asistata, ceea ce face aproape imposibila deraparea pe sosea. Un astfel de autoturism porneste de la 55.676 de euro, potrivit datelor publicate pe site-ul Mercedes Romania.

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton conduce un bolid asemanator cu cel al lui Huidu

Lewis Hamilton, primul pilot de culoare de Formula 1, detine un model asemanator cu autoturismul realizatorului tv Serban Huidu. Acesta nu este insa singura vedeta care a ales sa conduca un autoturism din clasa M a producatorului german. Printre starurile care poseda Mercedes se numara Ben Affleck, Nicole Scherzinger si Applegate.

Serban Huidu detine in garaj alte doua autoturisme, si anume Alfa Romeo 150 si Volswagen Passat, ambele folosite in special in Capitala. Pentru drumurile externe, Huidu prefera Mercedesul, o masina cu o greutate de peste doua tone.

O coliziune, trei morti, cinci raniti. Accidentul rutier care a marcat opt destine

Doi oameni ucisi pe loc si un al treilea ajuns la spital cu multiple leziuni interne si sanse minime de supravietuire (decedat in aceasta dimineata) - acesta este bilantul accidentului rutier provocat duminica de realizatorul de televiziune Serban Huidu, in localitatea Timisul de Sus de pe DN1.

Huidu circula dinspre Predeal spre Brasov, in conditii de lapovita si carosabil ud, la volanul unui autoturism de teren Mercedes M Klasse, in care se mai aflau sotia sa, pe scaunul din drepta, iar pe bancheta din spate - cei doi copii ai lor, fiecare in cate un scaun prins in centuri de siguranta, si bona acestora.

Potrivit primelor cercetari, Serban Huidu a "taiat" linia continua de pe mijlocul soselei si a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu o Dacia Logan, condusa regulamentar de Balogh Lungu Stefan, 65 ani. In urma impactului violent, Loganul a fost aruncat in afara carosabilului, soferul si femeia aflata pe scaunul din dreapta acestuia, Draghici Magda, 54 ani, murind pe loc.

Politia Rutiera: Serban Huidu, prins in acelasi loc, in august, cu 99 km/h, desi limita e de 50 km/h

Cel de-al treilea pasager, Garbis Ion, 58 ani, a fost transportat in stare extrem de grava la Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, cu multiple leziuni interne si cu sanse minime de supravietuire, potrivit medicilor care l-au operat timp de aproape trei ore. Fara succes insa. Cea de-a treia victima a murit in aceasta dimineata.

Citeste si:

Cea mai mare tranzactie a anului in industria energetica: fuziune de 38 mld. dolari

Imaginea dezolanta a bogatiei. Cine stinge lumina in cazinourile din Las Vegas FOTO