Una dintre cele mai mari companii de asigurari de pe piata ofera o reducere de 15% pentru pensionari sau bugetari. Mai mult, daca in familie sunt doi bugetari, reducerea este de 20%.

O alta companie de asigurari are o promotie valabila pana in septembrie: tarifele sunt mai mici cu pana la 15% in functie de modelul masinii.

In plus, politele CASCO au inceput sa fie personalizate in functie de dorintele fiecarui client. El poate alege sa plateasca o asigurare mai ieftina, in functie de riscurile pe care doreste sa le acopere.

Criza a declansat razboiul de oferte la asigurarile CASCO. La una dintre companii, cele mai mari reduceri le au proprietarii de Volkswagen sau Skoda. Pe locul doi urmeaza cei care conduc Ford sau Hyundai.

Tot mai multi asiguratori includ in politele CASCO si asistenta rutiera in intreaga Europa.

Clientii cu bani mai putini pot alege un contract special. Daca-si tin masina in garaj, de pilda, pot renunta la riscul de furt si se asigura doar pentru accidente.

In primele luni ale acestui an, unele companii de asigurari au inregistrat scaderi de peste 20% la vanzarile de polite CASCO. Asta dupa ce anul trecut piata scazuse cu 6 procente!