Pentru moment, constructorul tine secrete detaliile tehnice ale masinii, insa informatiile care circula in presa auto de peste ocean spun ca va avea peste 1.200 CP si va fi cu mult mai usoara decat concurentul Bugatti Veyron.

In acesta vara, Bugatti Veyron SuperSport a stabilit recordul mondial de viteza pentru o masina de serie, ajungand la  431km/h.

Desi se anticipa ca masina va ajunge la maximum 425 de km/h, conditiile perfecte de vreme de pe circuitul Ehra-Leissen au facut posibil un rezultat peste asteptari. Recordul de viteză a fost stabilit in prezenta reprezentantilor TUV (Agentia Germana de Inspectie Tehnica) si Cartii Recordurilor Guinness.

De trei incercari a avut nevoie pilotul pentru a stabili acest nou reper, viteza finala fiind media aritmetica a celor trei viteze maxime atinse la trecerea prin dreptul punctului de control (asa cum este stipulat in regulamentul de omologare). Prima trecere a fost inregistrata cu 427,933 km/h, a doua, cu 434,211 km/h, iar a treia, cu 431,072 km/h.

Masina are 1.200 CP dezvoltati de un motor de 8 litri in 16 cilindri si costa 2 milioane de euro.