Aston Martin Super Sport este un model exclusivist si se pare ca numai opt astfel de bolizi vor putea fi admirati pe soselele din lumea intreaga, desi, daca tinem cont ca volanul e asezat pe partea stanga, ne cam dam seama catre ce cumparatori este targetat.

Masina va fi echipata cu un motor V8 Twin-Turbo, care va dezvolta pana la 950 de cai putere. Cutia de viteze va fi manuala, cu sase trepte, dar clientii pot opta pentru o cutie de viteze secventiala, controlata prin padele amplasate pe volan.

Dat fiind ca poarta semnatura Star Electric, care produce masini inspirate de marci ca Bentley, Cadillac sau Hummer, caroseria va fi din fibra de carbon, vom vedea usi care se deschid in sus, iar partea din fata seamana cu cea a modelului DB9.

Cat despre interior, aici gasim scaune Recaro, tapiterie de piele si alcantara si alte elemente din fibra de carbon. De asemenea, are sistem de navigatie cu conectare la iPod. Fiecare bolid va fi vopsit cu o culoare unica, adica ea nu se va regasi la niciuna dintre celelalte automobile din "colectie".