Au luat la puricat sase clasamente auto de calitate si performanta facute pe baza opiniilor si rapoartelor consumatorilor.

Orice masina care s-a calificat pe ultimele locuri de cel putin doua ori, in toate aceste studii si clasamente, si-a gasit intr-un final locul si pe lista Forbes.

Cadillac Escalade (modelul de baza)

Cea mai proasta clasificare pentru "valoare" in rapoartele consumatorilor, cel mai mare cost al intretinerii, cel mai prost raport siguranta/performanta.

Chevrolet Tahoe Hybrid

Cea mai proasta clasificare pentru "valoare" in mai multe rapoarte ale consumatorilor, printre cele mai mari costuri ale intretinerii, un raport siguranta/performanta dezastruos.

Dodge Nitro SLT

A ajuns pe lista ca avand un cost foarte mare in raport cu satisfactia pe care o garanteaza clientilor. Este cap de clasament in "Consumer Reports Worst Cars" din SUA. Proprietarii de masini au spus ca nu se pot baza pe ea, iar consumul este cat cel al unui tractor.

Dodge Dakota

Una dintre cele mai scumpe masini la capitolul intretinere, iar dupa ce ca iti trebuie o avere ca sa ai grija de ea, proprietarii care au asa ceva au declarat ca nu se pot baza pe aceasta camioneta.

Jeep Wrangler Unlimited

S-a calificat si el in temutul "Consumer Reports Worst Value", dar nu a scapat nici de "eticheta" cum ca ar fi una dintre cele mai nedorite masini sau dintre cele pe care nu prea te poti baza.

Vezi continuarea topului si GALERIE FOTO pe www.stirileprotv.ro.