Vanzarile producatorului japonez Nissan au avansat la randul lor cu 11%. 

Folosit in trecut mai mult pentru vanzarea vehiculelor de lux, leasingul a devenit o practica obisnuita pentru comercializarea sedanurilor de dimensiuni medii, precum Ford Fusion si Honda Accord. 

Potrivit analistilor, vanzarile de masini si SUV-uri pe piata americana au urcat cu 15% in iulie, la 1,33 milioane de vehicule. 

Vanzarile modelului Chevrolet Impala al GM au urcat in iulie cu 38%, la 12.915 unitati. Grupul va lansa in 2014 noul Impala, apreciat de Consumer Reports drept cel mai bun sendan din piata. Noul automobil face parte dintr-o serie de modele actualizate ale GM. 

Chrysler va introduce in al doilea semestru noul SUV Jeep Cherokee, pentru a continua cresterea vanzarilor sustinuta in acest an de camioneta Ram. Vanzarile de vehicule Ram au avansat cu 31% in iulie, la 31.314 unitati. 

In cazul Ford, vanzarile de masini Fusion au scazut cu 12%, la 20.522 de unitati. Livrarile de camionete serie F au avansat insa in cu 23%, la 60.449. 

Actiunile General Motors sunt in crestere cu 1,9%, iar de la inceputul acestui an cu 24%. Titlurile Ford sunt in urcare cu 1,3%, avansul din acest an fiind de 30%.