Rolls Royce a venit la Geneva cu cele mai scumpe modele de serie Phantom, Ghost si Wraith.

Deasupra tuturor, pe un podium enorm si rotativ, era Serenity, o editie speciala Phantom. Englezii i-au vopsit caroseria cu cea mai scumpa vopsea creata in istoria marcii si probabil a tuturor marcilor.

Nuanta se numeste "Mother of Pearl" si are un aspect matasos. Asta datorita vopsirii manuale in 2 tonuri si a finisajului facut in 12 ore. Motivele florale au fost desenate de catre o artista cu o pensula cu fire de par de veverita. Inauntru, panza din matase folosita la decoratiuni are aceeasi tema, dar de data asta desenata in 600 de ore. 

Motorul a ramas acelasi, un V12 de 460 de cai cu litraj atipic – 6.700cmc. 

La Salonul Auto de la Geneva a revenit si Maybach, despre care nu se mai stiau lucruri, mai ale dupa lansarea versiunii S Klasse Maybach.  

Limuzina exceptionala se numeste si Pullman, ca in vremurile in care Pullman era modelul german de lux (anii ’60).  Are 6.5 metri lungime, cu 1m mai mult decat S Klasse Maybach.

Motorul are 12 cilindri in "V", 6 litri si scoate 530 de cai, si aici, ca pe S600 sau S 600 Maybach. Probabil ca Mercedes va pune pe comenzile speciale si versiunea preparata AMG65 de aproape 650 de cai. 

Inauntru, Pullman are piele in doua tonuri (nuante bej si maro), cele patru scaune cu masaj incorporat sunt puse fata in fata si exista mai multe display-uri de diverse dimensiuni, tablete, rerfigeratoare si interfon pentru comunicarea cu soferul. Perdelele si draperiile se comanda tot din butoane. Pretul pentru noul Pullman nu a fost inca publicat.