La finele anului trecut, importatorul anuntase ca obiectiv pentru 2010 pastrarea nivelului de vanzari din 2009, de 40 de unitati, insa tinta fost atinsa in primele opt luni ale anului.

"Numarul de motociclete vandute a crescut peste asteptari datorita unei vizibilitati si credibilitati mai bune pentru reprezentanta Harley-Davidson in Romania si a interesului din ce in ce mai mare pentru marca americana. Aceleasi motive stau si la baza unei estimari de crestere a vanzarilor pentru 2011, de 10%", a spus reprezentantul companiei.

El a precizat ca cea mai scumpa motocicleta vanduta anul acesta este un model din categoria Custom Vehicle Operations care costa 36.000 euro fara TVA. La polul opus, cel mai ieftin Harley-Davidson disponibil in Romania costa 7.200 de euro fara TVA, insa cei mai multi clienti opteaza pentru modelul Sportster XL 883L, al carui pret porneste de la 7.400 euro fara TVA.

Pana la jumatatea anului, reprezentantul marcii americane activa pe piata din Romania cu doua shoroom-uri, in Bucuresti si Constanta, insa acesta din urma a fost inchis.