"In contextul in care perspectivele economice internationale se inrautatesc, Romania trebuie sa isi maximizeze toate avantajele, astfel incat sa isi poata asigura cresterea economica in 2012. Nu cred ca vom avea probleme sa ramanem in graficul cresterii economice de 1,5% in 2011, dar in contextul inrautatirii perspectivelor economice mondiale, anul 2012 trebuie sa fie extrem de bine pregatit, cu decizii care sa sustina activitatea economica", a spus Boc, potrivit Mediafax.

Seful Guvernului a declarat anterior ca datele privind evolutia economiei in foarte multe tari din Uniunea Europeana si alte zone sunt destul de proaste si releva continuarea crizei economice si diminuarea nivelului de crestere economica, ceea ce indirect poate afecta si cresterea economica a Romaniei.

El a aratat ca, pentru acest an, Romania este "in graficul" unei cresteri economice de 1,5%. Pentru anul viitor este prognozata o crestere economica de 3,5 – 4 %.

Vehiculele romanesti cuceresc lumea. Camionele Roman sunt cumparate de americani, Dacia Duster e masina de politie in Spania si vedeta in Tahiti si Martinica. VIDEO

Made in Romania, dar cu eticheta Cavalli, Armani, Valentino. Ce inseamna sa lucrezi pentru un brand de lux VIDEO