"Analiza concentrarii economice efectuata de catre Consiliul Concurentei a ilustrat faptul ca aceasta operatiune nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante. Astfel, deÅŸi aceasta concentrare economica cade sub incidenta Legii concurentei (nr.21/1996), nu exista îndoieli serioase privind compatibilitatea operatiunii cu un mediu concurential normal ÅŸi, ca urmare, autoritatea de concurenta a emis o decizie de neobiectiune", potrivit comunicatului transmis marti de Consiliu.

SC Quelle SRL a fost detinuta de Grupul Primondo prin intermediul a doua companii ale sale: Quelle International Limited (Marea Britanie) în proportie de 98% din capitalul social ÅŸi Holstenflor - Beteiligungs GmbH (Germania), 2% din capitalul social. Nici o alta societate membra a Grupului Primondo nu mai desfaÅŸoara activitate în Romania. 

SC Panatek Investment Group SRL are ca obiect principal de activitate închirierea ÅŸi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Potrivit Consiliului Concurentei, SC Panatek Investment Group SRL ÅŸi societatile membre ale grupului nu desfaÅŸoara activitati pe piata comertului cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi ÅŸi prin Internet, pe care este prezenta SC Quelle SRL.