Nicoara a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca programul sau electoral a fost elaborat in urma intalnirilor cu cetatenii in cadrul campaniei "Imi pasa de Cluj”.

"Programul electoral sub sloganul «Clujul merita totul» este un angajament pe care mi-l iau in fata clujenilor si promit ca punctele din program vor fi indeplinite. Experienta dobandita ca presedinte al CJ Cluj ma va ajuta in realizarea obiectivelor propuse. Nu avem solutii miraculoase, ci solutii abordate cu responsabilitate. Este un program al cetatenilor elaborat in urma intalnirilor cu cetatenii in cadrul campaniei «Imi pasa de Cluj» si avand la baza discutii cu profesionisti din diverse domenii. Ne bazam pe colaborarea cu Guvernul Romaniei si deputatii din PE", a spus Nicoara, potrivit Mediafax.

Printre proiectele cuprinse in programul de guvernare locala al lui Marius Nicoara se numara infiintarea unui parc de distractii de tip Disneyland in apropierea municipiului Cluj-Napoca sau construirea a doua retele subterane de artere rutiere in zona centrala cu cate trei benzi de circulatie, valoarea acestei investitii fiind estimata la 16 milioane de euro.