Informatia potrivit careia Hulu s-ar fi inteles cu Disney a fost publicata initial de loomberg, insa partile nu au dorit sa comenteze pe marginea ei. Insa, sursele citate de ei spun ca o intelegere intre cele doua companii ar inseamna mai multe reclama difuzata in timpul produselor multimedia difuzate de Hulu. De obicei, o jumatate de ora de reclame difuzate pe Hulu.com echivaleaza cu o treime din cele difuzate in cazul televiziunii traditionale.

Nu doar Disney asteapta momentul potrivit pentru a cumpara Hulu. Specialistii spun ca pretul de incepere al licitatiei este de trei miliarde de dolari, insa unul dintre proprietarii companiei - firma de private equity Providence Equity Partners - trebuie sa-si dea acordul pentru vanzare.

Principalul rival al companiei este Netflix. Hulu a fost lansat in anul 2007 si este sustinut General Electric, NBC Universal, Walt Disney si  News Corp.

Serviciul de streaming multimedia online vrea sa obtina venituri de 500 de milioane de dolari si sa ajunga la un milion de utilizatori pana la finele anului.

Citeste si

OCDE anunta viitoarele socuri mondiale. Ce va produce consecinte grave economiei

Philip Morris da in judecata guvernul australian. Razboiul se da pe miliarde de dolari 

Sursa foto: slashgear.com