Parlamentarii din comisie au votat cele 48 de articole ale proiectului de lege in circa patru ore, timp in care au respins si toate amendamentele formulate de opozitie.

Comisiile se vor reuni din nou, miercuri, incepand cu ora 10.00, pentru a dezbate si vota bugetele ordonatorilor de credite, prevazute in anexele proiectului de lege.

Astfel, pentru miercuri a fost programata dezbaterea bugetelor a zece ministere, in urmatoarea ordine: Ministerul Economiei, MAI, Ministerul Mediului, Ministerul Afacerilor Europene, Ministerul Comunicatiilor, Ministerul Justitiei, MAE, Ministerul Apararii, Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei, precum si a unor agentii guvernamentale.

Fiecare minister si agentie guvernamentala are programate cate 30 de minute pentru dezbaterea si votarea propriului buget.

Programul zilei de miercuri este prevazut a dura pana dupa ora 21.15, cand ar avea loc dezbaterea bugetului Autoritatii de supraveghere a datelor cu caracter personal.

Citeste si:

CNN, batut la trafic de un site cu anunturi mortuare. Topul celor mai accesate pagini de internet, despre care nici nu stiai ca exista

Merkel despre intentia S&P de a retrograda 6 tari din zona euro: "Ce face o agentie de rating o priveste"