Actiunile BSkyB au scazut la minimul ultimelor cinci luni, intarind faptul ca intreg scandalul legat de interceptarile News of the World va afecta intregul grup media News Corp, din care face parte tabloidul, scriu cei de la The Telegraph. Chiar si asa, specialistii se indoiesc ca Rupert Murdoch, seful News Corp, va mai putea prelua BSkyB stiut fiind faptul ca Ofcom, autoritatea ce reglementeaza piata audio-vizuala britanica, vrea sa schimbe regulile asa incat nicio persoana sau grup media cu un comportament neadecvat nu va mai putea detine o licenta media.

Fostul redactor-sef al tabloidului News of the World, retinut. Un alt jurnalist, care a spionat telefonul printului William, arestat 

Iar efectele scandalului nu se opresc aici. Companiile de publicitate si-au retras sprijinul complet. Producatorul Renault, de exemplu, nu vrea sa isi mai faca reclama in niciun produs al celor de la News Corp.

Specialistii considera inchiderea tabloidului britanic drept o "incercare cinica" de salva preluarea BSkyB de catre News Corp si asta pentru ca tranzactia este oricum incheiata. Insa, ei adauga ca, tinand cont de situatie, alianta ar trebui rupta, iar acordul revazut.

Citeste si

Cei mai buni 5 CEO din ultimii 20 de ani. Cum au schimbat mediul de business fondatorul Apple sau cel mai "urat" bancher. GALERIE FOTO

Tabletele inlocuiesc calculatoarele? Anul acesta se vor vinde 53 de milioane de unitati