Gigi Becali spune ca are o restanta la chirie de cateva zeci de mii de euro. In schimb, Steaua ar trebui sa ii inapoieze europarlamentarului in jur de ... un milion.

Radu Enache, avocatul lui Becali, spune ca a dat deja in judecata clubul sportiv pentru o datorie de 500.000 euro si 400.000 euro din dobanzi. George Becali isi contrazice inclusiv aparatorul si spune ca datoria pe care trebuie sa o incaseze ar fi mult mai mare: 1.300.000 de euro.

Europarlamentarul este atat de furios, incat si-a facut o ambitie din razboiul cu Ministerul Apararii. Si daca tot i s-a reprosat ca este dator vandut, Becali se pregateste si de un proces impotriva fiscului din sectorul 6, care ii pretinde impozite de 1.300.000 de euro pentru cladirile din incinta stadionului.

Deocamdata, oficialii clubului sportiv al armatei refuza sa faca declaratii publice, dupa declansarea procesului de catre George Becali . Surse din interiorul clubului, care doresc sa isi pastreze anonimatul, afirma insa ca demersul este sortit esecului, pentru ca datoria de o jumatate de milion de euro s-ar fi prescris demult.