Gala Premiilor Business Magazin a pus in scena, pentru al optulea an consecutiv, o noua serie de tineri manageri de top, fie executivi in multinationalele cu cifre de afaceri de milioane de euro sau antreprenori care au mutat muntii din loc, oameni care au, deopotriva, experienta perioadei de crestere economica, dar si a recensiunii. La eveniment au fost premiati 10 manageri sub 40 de ani care au dovedit performanta in afaceri, profesie si industria din care vin, potrivit Mediafax.

Astfel, sase dintre premiile Business Magazin pe categorii au fost oferite dupa cum urmeaza: Tatian Diaconu - Managing Director, Immochan, premiul la categoria Alte Servicii; Bogdan Padiu - CEO Teamnet, premiul la categoria IT&C; Stefan Gaibu - Director directia logistica Dacia, premiul la categoria Piete Industriale; Dorina Dobre - Director General Recunostinta parte a grupului Cristim, categoria Piete de Consum; Oana Simon - Director General Novei Medical, Premiul pentru antreprenoriat; Paul Ursaciuc - Vicepresedinte Operatiuni&IT BCR - premiul pentru Servicii Financiare. Cele patru premii speciale au fost acordate lui Costin Raiu - Director Global Research&Analysis, Kaspersky Lab; Dani Caramihai - Actionar Fratelli; Alina Popa - CFO Petrom; Alexandru Cosbuc - vicepresedinte adjunct International Accounts & Partners, Siveco Romania.

Gazdele evenimentului au fost vedeta PRO TV Amalia Enache si Cristian Hostiuc, directorul editorial Business Magazin si Ziarul Financiar, care au prezentat povestile de success ale celor care transforma vizibil Romania prin energia si creativitatea lor.

In deschiderea galei, Cristian Sporis - vicepresedinte pentru Corporate Banking al Raiffeisen Bank, Catalin Olteanu - General Manager FM Logistic Romania si Vladimir Sterescu - Country Manager al CGS, au vorbit despre despre obstacolele pe care un tanar manager le avea de depasit in trecut si cele de acum, din 2013.

Invitatiei Business Magazin au raspuns peste 300 reprezentanti ai mediului de afaceri, cititori, colaboratori si parteneri care de-a lungul timpului au fost alaturi de revista, contribuind astfel la consolidarea unui mediu de afaceri transparent si profesionist.

Cei 10 premianti fac parte din cei 100 manageri prezentati in cea de-a 8-a editie a catalogului "100 Tineri Manageri de TOP", supliment al revistei Business Magazin, care a fost lansat in cadrul galei. Tinerele talente din business care au fost prezentate de-a lungul timpului in paginile catalogului au urcat pe scena si au vorbit despre evolutia lor pe plan profesional.

Catalogul prezinta 100 tineri manageri pana in 40 de ani care ocupa acum pozitii de middle si top management si care vor conduce cele mai mari companii de pe piata romaneasca in urmatorul deceniu. Managerii au fost selectati din cele mai mari 100 de companii romanesti alese dupa criteriul cifrei de afaceri si din cele mai importante companii din domenii dinamice, insa cu un volum de afaceri deocamdata mic. Companiile provin din domenii ca IT&C, banci, piata de capital, imobiliare, publicitate, turism, bunuri de larg consum, auto, fonduri de investitii. Functiile preponderente: presedinte, vicepresedinte, director general, director financiar, director de vanzari, marketing.

Business Magazin este revista de business care, intr-o maniera clara si accesibila, prezinta evenimentele cu adevarat relevante din mediul de afaceri din Romania si din lume. De noua ani evenimentele ce au impact asupra economiei si mediului de afaceri romanesc sunt reflectate cu acuratete in analizele Business Magazin iar premiile obtinute in acesti ani sunt o recunoastere a valorii brandului Business Magazin.