La fel cele de manechin sau astrolog, incluse si ele categoria "alte servicii personale". Pana cand se hotarasc oficialii si cine anume va autoriza aceste cabinete si firme, ghicitoarele exerseaza descantece pe malul raului.

De pe mal, vrajitoarele se vor muta in centrul Capitalei, unde au in plan sa-i concureze puternic pe psihologi, homeopati si chirurgi.

Cu sute de clienti constanti pe luna din Romania, Spania, Italia si America, vrajitoarele din Bucuresti nu-si fac griji de un eventual faliment. In schimb, ii avertizeaza pe guvernanti ca nu-si vor scoate parleala de aici si nu asa va depasi Romania criza.

Si la Galati, autointitulatei vrajitoare Mariela, clarvazatoarea vedetelor, dupa cum sustine, ii surade ideea sa aiba un cabinet propriu, precum avocatii. Mai putin vestea ca va plati impozite.

Chit ca nu se regasesc deloc in profesia de vrajitori, astrologii care citesc cate-n luna si in stele, dupa ce au studiat sau nu astrologia, au fost pusi de specialistii de la Ministerul Muncii in aceeasi categorie.

Pana una alta, asociatiile de astrologi n-au reusit sa stabileasca un set de norme. Acum, in Romania, nu sunt mai mult de 10 astrologi cu diploma.

Potrivit hotararii de Guvern 1352 din decembrie 2010, prezicatoarele, astrologii si manechinele figureaza la categoria "alte servicii personale".

Asadar, daca treaba merge si clientul cere, de ce sa nu-si extinda si asa zisele vrajitoare planurile de afaceri, asa cum se intampla la New York ori in alte metropole. Acolo exista de ani buni cabinete specializate.