"Extinderea in strainatate este o oportunitate de business pentru banca noastra. Relatiile romano-italiene si strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranta, la cresterea organica a bancii", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al bancii, Horia Ciorcila, potrivit Mediafax.

Clientii sucursalei Italia au la dispozitie intreaga oferta a Bancii Transilvania: depozite, credite, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, carduri, transferuri de bani, serviciul SMS Alert, Direct Debit, posibilitatea achitarii facturilor pentru furnizorii din Romania etc. 

Pentru primii sai clienti, oferta BT cuprinde, pana la finalul lunii martie, trei pachete de produse gratuite.

Adresa unitatii BT este Via Baldo degli Ubaldi nr.184 B, iar programul este de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 16.30, iar sambata, intre 8.30 si 11.30. 

Banca Transilvania a raportat pentru primele noua luni ale anului trecut un profit net de 240,23 milioane lei (54,4 milioane euro), cu 9,5% mai redus decat nivelul din aceeasi perioada din 2012, iar activele totale au crescut cu 2,4%, la 30,28 miliarde lei.