"Pe mine ma cheama Becali si fac ce vreau eu. Sunt numai si numai de dreapta. Las totul, totul, chiar si fotbalul, numai pentru tara”.

Cat se poate de hotarat, mesajul vine de la liderul PNG, George Becali. El a adunat la palat cu mic cu mare alesi ai partidului si le-a transmis ca din crema organizatiei si din increderea pe care oamenii o au in lider trebuie sa renasca noua formatiune.

Partidul reimprospatat are insa nevoie de o alianta, de un partener puternic. Cat despre intoarcerea la dragostea dintai - o alianta cu PRM, este putin probabila.

"Ce sa faci cu doi pitici? Ne punem doi pitici sa ne luptam cu urangutanii?", se intreaba retoric Gigi Becali.

In numele... crucii si a neamului, finantatorul Stelei sustine ca e gata sa candideze la functia suprema in stat.

“E posibil sa fiu candidatul noii aliante la presedintia Romaniei. Va spuneam ca Basescu o sa-mi dea mie tronul? Poate a venit momentul sa imi dea mie tronul. Poate facem alianta si imi da mie tronul. Becali e cel mai puternic. El poate sa invinga”, este de parere George Becali.

Pana la alegerile prezidentiale, insa, Becali isi face planuri de ziua indragostitilor. Nu va sarbatori decat varianta neaosa a Sfantului Valentin, adica Dragobetele, cand “beau sampanie cu nevasta mea si mananc tort”.