WDP preconizează o investiție de aproximativ 40 de milioane de euro pentru realizarea acestui proiect, potrivit unui comunicat al companiei. 

Proiectul se aliniază strategiei de dezvoltare a celei mai mari și mai importante locații de producție a companiei Pirelli, cotată la bursa din Italia. Noua hală va fi construită chiar lângă locația Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia.

Investițiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare și ieșire urmează să fie amplasată în secțiunea nouă, unde se va amenaja și un spațiu pentru activități de producție.

După finalizarea construcției - preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 - Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de cincisprezece ani. WDP pornește de la un buget de investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerințelor pieței.  

WDP dezvoltă și investește în domeniul imobiliar logistic (depozite și birouri) și are aproximativ 4,5 milioane metri pătrați de proprietăți în portofoliul său, clădiri seminindustriale și logistice în peste 200 de locații din în Belgia, Olanda, Franța, Luxemburg și România.