Cei doi artisti americani au obtinut impreuna, in perioada 1 mai 2011 - 1 mai 2012, venituri de 78 milioane de dolari. Anul trecut, cuplul a ocupat locul al doilea in acest top, dupa Gisele Bundchen si Tom Brady, scrie Forbes, preluata de Mediafax.

Potrivit Forbes, Beyonce a castigat mai multi bani in ultimul an decat sotul ei, obtinand 40 de milioane de dolari din contracte de sponsorizare, vanzarile pentru cel mai recent album al ei, intitulat "4", si redeventele pentru catalogul ei muzical.

Aceasta cifra este cu atat mai impresionanta cu cat artista americana a facut o pauza destul de mare in cariera anul trecut, intrucat a ramas insarcinata si a devenit in premiera mama, in luna ianuarie a acestui an, odata cu venirea pe lume a fiicei sale, Blue Ivy.

Sotul ei, Jay-Z, a castigat in aceeasi perioada 38 de milioane de dolari, o suma generata de vanzarile albumului "Watch the Throne" - o colaborare muzicala cu Kanye West -, concertele din turneul de promovare a acestui album, vanzarile cartii sale "Decoded", dar si multe alte afaceri, printre care se numara un club de noapte si casa lui de discuri Roc Nation.

Pe locul al doilea in acest top s-au clasat modelul Gisele Bundchen si sotul ei Tom Brady, jucatorul echipei de fotbal american New England Patriots, care au obtinut impreuna venituri de 72 de milioane de dolari. Sotii David si Victoria Beckham ocupa locul al treilea in acest top, cu venituri cumulate de 54 de milioane de dolari.

Cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt ocupa pozitia a patra, cu venituri de 45 de milioane de dolari, iar pe pozitia a cincea se afla cuplul de actori Will si Jada Pinket Smith, cu venituri de 40 de milioane de dolari.