Pe ei se bazeaza sefii si in 2014, asa ca au vrut sa-i rasplateasca pentru efort si seriozitate. Le-au dat prime, dar i-au invitat si la ospete adevarate cu un meniu de zile mari.

Iata cum arata la Cluj o petrecere 100% traditionala cu lautari, vin fiert, tuica si sarmale delicioase, data de patronul unei firme de constructii in cinstea celor 25 de angajati.

Sefii sunt convinsi ca dupa un an de munca sustinuta si rezultate bune, salariatii trebuie rasplatiti ca sa faca performanta si anul viitor. "E important ca oamenii care stau langa tine sa fie motivati", spune bris Filomena, administrator de firma.

Dupa ce au ispravit cu vinul, petrecerea s-a mutat inauntru, tot pe acorduri muzicale. Acolo, invitatii au fost rasfatati cu medalion de curcan si friptura de mistret.

Ramanem in Cluj, dar ne mutam la o alta petrecere, unde a fost o noapte lunga pentru cei 70 de angajati ai unei firme. Oamenii au luat si prime in bani, dar au fost invitati si la o masa cu delisatese, cum ar fi de pilda, friptura de strut cu fructe confiate.

Dupa asemenea petreceri, oamenii mai au o saptamana de odihna, pana se vor intoarce la munca.