In semn de respect, Andrei Alexandru, cunsocut in tot Bucurestiul drept Cocosatu' a mers astazi la Institutul de Medicina Legala (IML) sa ridice trupul celui care i-a fost sef  dar mai ales prieten ani de zile: Ion Oita. Tot acolo au ajuns si rudele omului de afaceri care s-a sinucis ieri.

"Afacerea va continua. Cine se va ocupa? Tot colectivul, echipa noastra",
a declarat astazi Andrei Alexandru.

Masina mortuara a transportat sicriul la somptuasa resedinta a familiei Oita situata in nordul capitalei. Intrarea in vila este pazita de bodyguarzi care au permis accesul doar apropiatilor. Toata ziua, restaurantul lui Oita a fost inchis spre nemultumirea unora. ''Am intrat sa mancam, dar daca e inchis...", au spus cativa clienti dezamagiti.

Localul ii apartine lui Ion Oita din 1996. L-a botezat dupa faimosul sau bucatar "Cocosatu'" de altfel si cel care detine reteta micilor laudati de tot orasul. Dincolo de faima capatata in timp, Oita a avut tot soiul de incurcaturi cu restaurantul. Desi nu au lipsit niciodata clientii, treaba nu mergea extraordinar. Omul de afaceri avea peste un milion de euro datorie, cel mai probabil catre banci.

In plus, se simtea tot mai rau. Era macinat de ciroza, iar rudele spun ca acesta ar fi fost si motivul pentru care a clacat. Oricum nu si-a revenit niciodata nici dupa ce unul dintre cei doi fii ai sai a ramas multilat pe viata dupa un accident de motor.