Hotararea nu a fost insa una de comun acord, scrie CNN.

“M-am hotarat sa petrec mai mult timp alaturi de familie. Glumesc, am fost concediat. Daca va intrebati de ce, inseamna ca nu ati fost atenti la ce s-a intamplat pana acum”, a scris Andrew Mason pe site-ul Jottit.com.

Intreaga postare este redactata intr-o nota umoristica, si se incheie cu fostul director declarand ca este impacat cu faptul ca “a esuat in aceasta parte a calatoriei”. Acesta a adaugat ca singurul regret pe care il are este ca nu si-a ascultat intuitia si a luat decizii pe baza unor cifre, decizii care s-au dovedit a fi in defavoarea consumatorilor.

De altfel, intreaga maniera de conducere a lui Mason a fost una mai putin formala. Reprezentantii companiei au glumit intr-un anunt oficial despre faptul ca ar vrea sa stranga “vreun miliard de dolari” si au raspuns unui proces intentat impotriva lor tot printr-o gluma postata pe un blog.

Stilul nonconformist va disparea probabil odata cu plecarea lui Andrew Mason de la conducerea firmei. In schimb, actiunile companiei au crescut cu 4% in orele de dupa aflarea vestii.

Groupon, primul site de reduceri din lume, care acorda cupoane pentru diverse bunuri si servicii, inregistreaza pierderi din ce in ce mai mari. Compania cu sediul in Chicago a avut o singura data profit de cand s-a listat la bursa si face eforturi sa-si revigoreze afacerea.

Potrivit cotidianului Wall Street Journal, Groupon a raportat o pierdere neta de 81,1 milioane de dolari pentru cel de-al IV-lea trimestru din 2012, dupa ce in perioada precedenta inregistrase pierderi de 65,4 milioane de dolari. Valoarea actiunilor a scazut si ea cu 26%.