Cantareata, care a murit in urma cu doua saptamani, la varsta de 48 de ani, l-a luat pe Nick Gordon, pe cand acesta era copil, sa-l creasca in locuinta sa din Atlanta (Georgia), pentru a-l scoate dintr-un mediu viciat. Desi nu l-a adoptat niciodata oficial, l-a tratat intotdeauna ca pe propriul fiu.

Nick, in varsta de 22 de ani, este foarte apropiat de fiica vedetei, Bobbi Kristina. Acesta ii spunea cantaretei "mama".

Desi Whitney Houston a dat o mare parte din averea sa pe droguri si alcool, se pare ca mostenirea pe care a lasat-o in urma valoreaza aproximativ 20 de milioane de lire sterline.

"Nick a facut parte din familie. (Whitney, n.r.) l-a iubit atat de mult cat isi poate iubi o mama copilul. Daca toata averea va fi mostenita de Bobbi, pentru ca asa scrie in testament, este pentru ca, probabil, ea a scris acest testament inainte sa il aduca pe Nick in familie", a declarat o sursa pentru The Sun. "Daca asa va sta situatia, Bobbi va avea grija de el, pentru ca mama sa si-ar fi dorit ca ea sa il trateze ca pe un frate", a spus aceeasi sursa.

Dupa moartea cantaretei, Nick a scris pe pagina lui de Twitter: "Sa te odihnesti in pace. Iti multumesc pentru sprijin. Legenda ta va dainui".

Whitney Houston a murit pe 11 februarie. Cantareata a fost descoperita moarta in cada din camera ei de hotel din Los Angeles. Autoritatile americane nu au anuntat deocamdata cauza decesului.

Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, in care a devenit una dintre cele mai admirate si mai influente cantarete din lume, Whitney Houston a castigat, printre altele, sase premii Grammy, 30 Billboard Awards si 22 American Music Awards. Succesul de pe scena a inceput insa, in anii 1990, sa fie umbrit de tot mai multe probleme in viata personala. In ultimii zece ani, viata cantaretei a fost dominata de abuzul de droguri si incercari esuate de a se trata in clinicile specializate contra dependentei.

Cantareata a fost inmormantata duminica, langa locul de veci al tatalui ei, in cimitirul Fairview din Westfield, in cadrul unei ceremonii private.

Citeste si:

Zeita industriei muzicale a murit "saraca lipita pamantului". Whitney Houston era sustinuta de casa sa de discuri. Cum s-a prabusit un simbol FOTO + VIDEO