Dan Timotin (40 de ani) s-a alaturat companiei in iulie 2011 din pozitita de Country Finance Manager Romania si Moldova.

In februarie 2014, el a preluat un rol de conducere la nivelul Coca-Cola Hellenic, coordonand echipa Commercial Finance.

In iulie 2015, Dan Timotin a devenit National Key Account Manager in cadrul Coca-Cola HBC Romania.

Numirea sa de acum coincide cu promovarea lui Jovan Radosavljevic, director comercial Coca-Cola HBC Romania, in pozitia de general manager al Pivara Skopje, lider in bauturi racoritoare si bere pe piata din Macedonia.

Radosavljevic s-a alaturat operatiunilor din Romania in august 2013.

"Dan Timotin este un profesionist desavarsit, cu multa experienta in cadrul companiei noastre, sunt mandru ca face parte din echipa noastra de conducere. Ii urez mult succes si am deplina incredere ca prin gandirea sa strategica si stilul sau de leadership, Dan va contribui decisiv la succesul intregii companii si din aceasta noua pozitie. Ii multumesc totodata lui Jovan pentru contributia la rezultatele foarte bune ale operatiunilor din Romania, dar si pentru ca a construit o echipa unita si puternica", a declarat Jaak Mikkel, director general al Coca-Cola HBC Romania.

"Sunt entuziasmat de noul rol pe care il voi avea in cadrul Coca-Cola HBC Romania. Cred foarte mult in echipa alaturi de care voi lucra si sunt convins ca impreuna, cu pasiune, energie si profesionalism, vom reusi sa obtinem rezultatele pe care ni le propunem", a spus la randul sau Dan Timotin.