Daca dam crezare executorilor platiti de banci, in cazul lor, s-a cam terminat balul. Cei doi sunt chemati prin tribunale, iar Judecatoria sectorului 1 a decis, marti, ca pot fi executati silit.

Asadar, ar putea pierde cateva terenuri, care garantau imprumuturi de un 1.300.000 de euro. Rau este ca datoriile acestui cuplu sunt mult mai mari.

Valentina Pelinel, una dintre putinele romance care au avut succes pe marile podiumuri de moda, a fost intotdeauna o femeie pe picioarele ei. A castigat singura multi bani in America. S-a intamplat insa sa il cunoasca si sa il placa pe Cristian Boureanu.

Tanarul politician, prosper in afaceri, i-a furat inima si a convins-o sa se intoarca in tara, chit ca ii era bine si peste Ocean.

De cand au devenit un cuplu cei doi si-au facut si cadouri simbolice, dar si unele excentrice, pentru ca banii nu pareau sa fie o problema.

Visul frumos este acum inlocuit de cosmaruri. Bancile de la care sotii Boureanu au luat sume fabuloase n-au timp de povesti si isi vor banii. Prima lovitura a venit marti.

Este doar primul dosar in care o institutie financiara il acuza pe Cristian Boureanu ca nu si-a onorat obligatiile contractuale si ar putea sa il lase fara niste terenuri de pe malul lacului Baneasa, dar si in sectorul 3.

Si la judecatoria sectorului 3, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel sunt reclamati in sase dosare. O a doua banca le-a deschis mai multe proceduri de executare silita pentru cinci milioane de euro. Creditorii sustin ca nu si-ar fi platit trei rate consecutive.

Politicianul risca sa piarda pamanturi, care valorau enorm inainte de criza.

Cristian Boureanu recunoaste ca a luat credite ca persoana fizica, tocmai pentru investitii imobiliare, dar le transmite bancherilor ca pot sa ii ia terenurile cu care a girat. Nu exclude insa varianta unei intelegeri.

Oricum, in declaratia de avere, publicata in iunie pe site-ul Camerei Deputatilor, Cristian Boureanu a mentionat ca detine doua locuinte, in Bucuresti si New York, terenuri, bijuterii si bani.

Valentina Pelinel vrea sa fie si mai relaxata si spune ca principala ei grija ramane in continuare modelingul.