"Am pus sute de milioane de euro inapoi in business... in leasing, imobiliare, automobile si asa mai departe", a explicat Ion Tiriac (foto).

Citeste si cand crede Ion Tiriac ca si vor reveni vanzarile de apartamente!

El a adaugat ca va face intr-adevar bani atunci cand isi va vinde afacerile din Romania si ca pana acum a facut doar bani din sport.

"Eu o sa fac extraordinar de multi bani in Romania cand voi vinde, deocamdata nu am vandut nimic", a punctat Tiriac.
Potrivit omului de afaceri, criza i-a favorizat pe cei care aveau "cash" si care au putut face si speculatii.

Ce crede despre noul Cod al Muncii

In ceea ce priveste noul Cod la Muncii, pe care Guvernul intentioneaza sa-si asume raspunderea pe 8 martie, miliardarul care are cativa mii de angajati a sustinut ca acesta "nu a fost o treaba ideala inca de la inceput".

Ion Tiriac crede ca angajatul este favorizat, pentru ca are voie sa faca absolut tot ce vrea si ca Romania ar avea nevoie de un Cod al Muncii flexibil, de "un sistem care sa apere si angajatul si angajatorul".

In opinia sa, autoritatile ar fi trebuit sa faca lobby sau "trafic de influenta" ca sa influenteze sindicatele.

Omul de afaceri crede ca acum angajatorului risca sa ii fie frica sa mai angajeze.

O piedica in buna derulare a afacerilor sale a fost, potrivit spuselor lui Ion Tiriac, imbolnavirile angajatilor pentru cate sapte zile.

"Nu vine angajatul o saptamana ca a fost bolnav, apoi, nu vine trei zile ca trei zile are dreptul, apoi vine o ora si apoi are treaba si daca vrei sa-l dai afara trebui sa calculezi foarte atent cate salarii ai sa-i dai", a explicat Tiriac.