Astfel, Daniel Boaje părăseşte compania după 20 de ani, iar Paul Drăgan, actualul şef al operaţiunilor din Malta, este noul director general al companiei în România. Totodată, Peter Hili, fiul cel mare al preşedintelui Premier Capital, Melo Hili, a fost numit director general pentru Malta.

”Premier Capital plc, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pe şase pieţe europene, anunţă noi directori ai operaţiunilor din România şi Malta, începând cu 1 iulie 2020. Paul Drăgan, actualul director general al operaţiunilor din Malta, se va întoarce în Bucureşti pentru a prelua conducerea pieţei din România, unde compania operează 85 de restaurante. Acesta îl succede pe Daniel Boaje care părăseşte compania după o carieră de succes de peste 20 de ani la McDonald’s”, informează compania într-un comunicat.

Paul Drăgan, s-a alăturat echipei din Malta în 2018, pentru a conduce lanţul de nouă restaurante ale ţării. Anterior, el a ocupat poziţia de director de operaţiuni în România, începând cu 2011. Paul Drăgan şi-a început cariera la McDonald’s în România în 1995, ca manager trainee, ulterior devenind manager de restaurant. A fost numit business consultant cinci ani mai târziu, apoi manager de operaţiuni. De-a lungul carierei sale, Paul Drăgan a făcut parte din echipele McDonald’s din SUA şi Canada.

Peter Hili a absolvit Universitatea din Malta în 2016 cu o diplomă în relaţii internaţionale. A ocupat poziţia de policy officer la Ambasada Maltei din Washington DC, apoi s-a mutat în Canada, unde s-a alăturat echipei McDonald's din Ottawa. În anul următor, a fost numit managerul restaurantului McDonald's Bay Street din Malta. Peter Hili a fost promovat în rolul de business consultant pentru McDonald’s Malta în 2019.

Premier Capital plc este partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s în Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta şi Romania. Actuala reţea de 157 de restaurante include unităţi cu operaţiuni McDrive şi McCafe, deservind peste 130 de milioane de clienţi anual, cu ajutorul unei echipe de peste 8.800 de angajaţi.

Premier Capital plc este business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operaţiuni şi parteneriate cu McDonald’s şi Apple, logistică, inginerie, proprietăţi şi tehnologie. Activi în 10 ţări din centrul şi estul Europei şi Africa de Nord cu o echipa de 9.400 de angajaţi, Hili Ventures este partener CMA CGM, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Diebold Nixdorf, şi alte companii globale.