Începând din octombrie 2018, Darian DRS alături de echipa de avocați condusă de Stelian Mic și Adrian Ilie au pus bazele unei strânse colaborări, cu scopul de a oferi sub aceeași ”umbrelă” un set complet de servicii în zona consultanței de business: servicii de evaluare și consultanță financiară, consultanță fiscală, audit financiar și intern precum și servicii juridice.

S-a conturat și apoi consolidat conceptul de ”one stop consultancy company”, care să înțeleagă din toate punctele de vedere nevoile clienților, să vadă imaginea de ansamblu și să gestioneze toate problemele care apar.

„O echipă de profesioniști din mai multe arii de competență, care-ți cunoaște îndeaproape businessul, poate să ofere cele mai bune soluții anticipând global evoluția și impactul soluției propuse. Astfel, integrarea operațională cu o casă de avocatură este pasul potrivit pentru a oferi clienților serviciile de care au nevoie, luând în calcul istoricul și ceea ce vor să facă în viitor”, a declarat Dr. Adrian Crivii, fondator si CEO al grupului Darian DRS.

Astfel, expertiza echipei de avocați condusă de Stelian Mic și Adrian Ilie ajută la extinderea capacității grupului Darian DRS de a-și susține clienții și în domenii precum drept comercial (guvernanță corporativă, fuziuni & achiziții), dreptul muncii, operațiuni de finanțare și aspecte de reglementare în domeniul financiar-bancar, drept imobiliar, litigii, dreptul tehnologiei și GDPR.

”Atunci când ești pe punctul de a lua o decizie, trebuie să cunoști toate aspectele pe care le implică un anumit scenariu și să alegi soluția care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiind de experiența unei echipe pluri-disciplinare, avem instrumentele necesare pentru înțelegerea tuturor fațetelor aspectelor propuse spre analiză și pentru oferirea unor soluții de consultanță complete. Beneficiind de sinergia creată precum și de tot suportul consultanților Darian DRS cu o vastă expertiză în evaluare, management și fiscalitate,putem astfel să găsim împreună, ca echipă, cea mai potrivită soluție pentru clienții noștri”, a afirmat, la rândul său, Stelian Mic, coordonatorul Mic, Ilie si Asociații SPARL.

Prin această colaborare, Darian DRS devine primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business: evaluare, taxe și impozite, audit, management, construcții, atragere de fonduri europene și, începând cu luna octombrie 2018, zona de consultanță și asistență juridică prin intermediul echipei de avocați coordonată de Stelian Mic și Adrian Ilie.

Darian DRS este una dintre primele companii cu capital privat din România, fondată în 1990. În anul 1993, compania și-a orientat activitatea către serviciile de evaluare şiconsultanţă în domeniul economic, management şiconsultanţă financiară, fiind implicată în evaluări încă de la începutul procesului de privatizare din România. Din anul 1997, Darian DRS începe activitatea de evaluare a proprietăţilor imobiliare specializate, odată cu evaluarea activelor deţinute de întreprinderi şi continuând cu evaluarea primelor spaţii comerciale intrate în procesul de privatizare.

Începând cu anul 2000, Darian DRS se extinde pe plan naţional, activitatea sa fiind orientată spre serviciile de evaluare în diferite domenii – proprietăţi imobiliare, afaceri, elemente intangibile, maşinişi echipamente, evaluări pentru raportări financiare, evaluări în cadrul proiectelor de investiţii, inclusiv a proiectelor pentru obţinerea de fonduri europene în bugetul 2007-2013.

Din 2017, portofoliul de servicii al grupului Darian DRS s-a extins și în zona project management-ului pentru construcții.