Declaratiile au fost facute miercuri de presedintele companiei, Dragos Paval, intr-o conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii parteneriatului intre retailer si jucatoarea de tenis Simona Halep. 

"In acest an vom finanta construirea a trei terenuri, iar in urmatorii ani vom finanta construirea diferentei de zece terenuri. Evident ca ne-am facut niste calcule, pentru ca asa se procedeaza, si am estimat ca buget pentru amenajarea unui teren suma de 30-35.000 de euro", a spus Paval.

Dedeman a deschis in martie al 37-lea magazin al retelei nationale, la Sibiu, in urma unei investitii de circa 13 milioane euro, si urmeaza sa mai inaugureze in 2014 alte trei unitati, la Bucuresti (in cartierul Colentina), Deva si Targu Jiu. 

Bugetul de investitii al Dedeman din acest an este de 65 milioane euro. 

Dedeman, cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de constructii si amenajarilor interioare din Romania, este controlata de oamenii de afaceri Dragos si Adrian Paval si a incheiat anul 2013 cu afaceri de 2,67 miliarde lei (606 milioane euro) si un profit net de 288,3 milioane lei (65,2 milioane euro). 

Compania detine in prezent pe langa cele 37 de magazine: doua centre logistice si un parc auto propriu, avand peste 6.700 de angajati.