"Daca nu reusim sa cream oportunitati mai bune, cred ca ne aflam in fata unui pericol real asupra pacii la nivel social si asupra intregului nucleu al lumii", a declarat Kent.  

"75 de milioane de oameni (la nivel global) nu au in prezent un loc de munca si nici perspective pentru a-si gasi unul. Este vorba de un numar de oameni mai mare decat populatia Frantei. Este obligatia guvernului si a societatii civile sa isi uneasca eforturile si sa gaseasca solutii", a adaugat acesta.  

La randul sau, Fanjul a spus ca, in prezent, colaboreaza cu Global Shapers, un grup de persoane sub 30 de ani, care depun eforturi pentru a aduce imbunatatiri in comunitatile in care traiesc si incearca sa gaseasca modalitati prin care sa mai diminueze din criza locurilor de munca de peste tot.  

"Suntem parte a acestei probleme, ar trebui sa luam parte si la rezolvarea ei", a declarat Fanjul.  

"Nu doar ca incercam sa facem ceea ce trebuie, dar este de asemenea de o importanta majora", a mai spus Kent, care a tinut sa sublinieze ca si daca se reuseste reducerea ratei somajului la nivel global cu un procent, economia mondiala ar avea de castigat.