In prezent, magazinul online emag.ro este detinut de Dante International, al carei actionar principal este grupul sud-african Naspers - 70%, alaturi de Iulian Stanciu - 21,6% si Radu Apostolescu - 8,4%. 

"emag.ro, cel mai mare magazin online din regiune, anunta modificarea de actionariat prin decizia lui Radu Apostolescu de a-si vinde participatia de 8,4%. Actiunile detinute de acesta vor fi preluate in perioada urmatoare de catre Iulian Stanciu si de grupul Naspers", potrivit comunicatului Dante International, citat de Mediafax.

Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii. 

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, emag.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de pe piata romaneasca.  Pentru acest an, retailerul online estimeaza vanzari de peste 260 milioane de euro, in crestere cu mai mult de 40% fata de 2013.  Grupul sud-african Naspers a intrat in actionariatul Dante in iulie 2012, cand a preluat 70% din actiuni.  La acea vreme, Dante International avea ca actionari Asesoft Distribution - 80,67%, Radu Apostolescu - 16,33% si Asesoft Web - 3%.