"Gelul dezinfectant Ultra Sept conţine 70% alcool şi un mix de eucalipt şi lămâie. Acesta distruge 99,9% dintre germeni. Produsul prezintă activitate bactericidă faţă de E.Coli, Staphylococus aureus, Pseudomonas aeruginosa şi activitate fungicidă faţă de Candida albicans şi Aspergilus niger. Ultra Sept poate fi aplicat confortabil de mai multe ori pe zi, fără a usca pielea mâinilor", se menţionează în comunicat.

Potrivit companiei, prin OUG 67, publicată în Monitorul Oficial în 12 mai 2020, avizele pentru noile biocide produse de către Gerocossen, în gama Sept, valabile iniţial în perioada stării de urgenţă, au fost prelungite pentru încă 12 luni.

"Vom continua să extindem acest segment pentru a ne asigura că acoperim toate nevoile pieţei, fie că este vorba despre igiena personală sau a locuinţei, fie că vorbim despre business-uri", afirmă Stanca Cismaru, director general Gerocossen.

Gama de produse igienizante este completată de Ultra Clean, ce cuprinde o serie de geluri şi loţiuni cu 70% alcool, dar şi Ultra Care, o cremă pentru mâini intens regenerantă, realizată pe bază de uleiuri naturale bogate în vitamine şi nutrienţi: ulei de cătina, ulei de morcov şi Aloe Vera.

Gerocossen este o companie românească, înfiinţată acum 30 de ani de către trei antreprenori locali - Stanca Cismaru, Elvira Sas şi Radu Aurel Bogdan, cu background în industria cosmetică. Cei trei au îmbinat know-how-ul şi noile tehnologii cu puterea recunoscută a plantelor şi ingredientelor naturale şi au creat astfel unul dintre primele branduri autohtone pentru produse de înfrumuseţare. Produsele realizate în fabrica din Pipera sunt comercializate în hipermarketuri, supermarketuri, magazine de specialitate, reţele de farmacii şi plafaruri, precum şi în magazinul online dedicat.