Astfel, clientii pot alege un abonament pe o perioada contractuala de doi ani si un termen de plata de 30 de zile.

Oferta de gaz Enel este complementata de servicii, Enel Asistenta Gaz si Enel Asistenta Gaz +, care ofera clientilor pachete de asistenta pentru instalatia de utilizare a gazelor naturale si instalatiile de alimentare cu gaz, printr-o retea specializata de companii, gestionata prin parteneriatul cu Europ Assistance.

Enel Asistenta Gaz este un serviciu care le asigura clientilor rezidentiali verificarea instalatiei de utilizare a gazelor naturale si doua interventii anuale legate de evenimente la instalatiile de alimentare cu gaz care necesita interventii de urgenta.

"Clientii vor beneficia de asistenta din partea echipelor tehnice specializate si autorizate sa identifice avariile sau defectiunile si sa efectueze reparatiile necesare", a anuntat Enel, intr-un comunicat remis presei.

Timpul de interventie pentru rezolvarea unui incident prevazut in pachetele Enel este de maximum patru ore in zona urbana si cel mult sase ore pentru zona rurala.

Enel detine trei din cele opt distributii regionale de energie electrica din Romania. Grupul are 2,8 milioane de clienti pe piata romaneasca, in zona Capitalei, Banat si Dobrogea. Enel are peste 3.100 de angajati in Romania.