Industria prelucratoare

- tendinta de relativa stabilitate a activitatii

- o relativa stabilitate a volumului productiei (sold conjunctural +5%).  

Activitatea de fabricare a produselor farmaceutice de baza si a preparatelor farmaceutice

- tendinta de crestere (sold conjunctural +28%)

Fabricarea bauturilor

- tendinta de scadere (sold conjunctural -39%).  

Potrivit INS, pentru preturile produselor industriale, se prognozeaza relativa stabilitate in urmatoarele trei luni (sold conjunctural 0%).

Referitor la numarul de salariati, se estimeaza relativa stabilitate, soldul conjunctural fiind de +1% pe total industrie prelucratoare.  

Sectorul constructiilor

- scadere a volumului productiei (sold conjunctural -22%) si a stocului de contracte si comenzi (sold conjunctural -23%).

- scadere moderata a numarului de salariati (sold conjunctural -11%).

In ceea ce priveste preturile lucrarilor de constructii, se preconizeaza relativa stabilitate a acestora (sold conjunctural -1%).  

Comertul cu amanuntul

- tendinta de relativa stabilitate a activitatii economice (sold conjunctural 0%). Angajatorii prognozeaza pentru urmatoarele trei luni crestere moderata a numarului de salariati (sold conjunctural +11%), iar volumul comenzilor adresate furnizorilor de marfuri de catre unitatile comerciale va inregistra scadere moderata (sold conjunctural -15%).

Pentru urmatoarea perioada, managerii societatilor comerciale estimeaza relativa stabilitate a preturilor de vanzare cu amanuntul (sold conjunctural +3%).  

Sectorul serviciilor

- cererea (cifra de afaceri) va cunoaste crestere moderata in urmatoarele trei luni (sold conjunctural +10%).

- relativa stabilitate a numarului de salariati (sold conjunctural +1%). Conform opiniei managerilor, preturile de vanzare sau de facturare ale prestatiilor vor avea tendinta de relativa stabilitate (sold conjunctural +2%).