Aceasta a strans, la inceputul lunii martie, capital de peste 260 milioane euro si urmareste oportunitati pentru investitii si dezvoltari imobiliare in segmentele de retail, office, industrial si rezidential in Europa Centrala si de Est.

“In ultimii 9 ani, am reusit sa construim cu succes o afacere de investitii si dezvoltare imobiliara de proportii, axata in special pe segmentul de retail. Exista, insa, oportunitati vaste pe intregul spectru al dezvoltarilor si investitiilor imobiliare, astfel ca am hotarat, impreuna cu Victor, sa le dam curs intr-o noua structura: o companie cu actionariat privat gestionata de o echipa puternica de parteneri”, spune Martin Slabbert.

Pe langa Slabbert si Semionov, din echipa de management Prime Kapital fac parte si alti parteneri executivi care contribuie cu o vasta expertiza si experienta in dezvoltarea imobiliara, impreuna formand echipa de management cu cea mai larga experienta in domeniul dezvoltarii si investitiilor imobiliare din Romania.

Noua companie isi propune sa abordeze intr-un mod creativ oportunitatile de dezvoltare pentru a realiza proiecte. In acest sens, aceasta nu exclude oportunitatea de a intra in structuri de tip joint venture cu proprietarii de terenuri sau cu alti dezvoltatori, echipa de management avand experienta semnificativa in crearea si implementarea cu succes a structurilor de acest gen.

Pe termen mediu, luand in calcul capitalul disponibil in prezent, Prime Kapital tinteste investitii la un cost de peste 500 milioane euro. Cu toate acestea, compania nu este supusa presiunii de a investi capitalul intr-un termen prestabilit si se va concentra pe investitii in proiecte unde poate sa contribuie la crearea de valoare.