"Hidroelectrica gestioneaza un buget de aproximativ 3 miliarde lei si are in subordine 2 manageri de departament, 7 directori economici de sucursale si 78 de economisti (...). In perioada 2001-2002 a lucrat ca economist in cadrul Ambasadei Frantei in Bucuresti, pentru ca in perioada 2002-2005 sa activeze in cadrul departamentului de buget si control de gestiune din cadrul BRD-GSG. In 2012 a fost numit CFO si deputy CEO al OTP Bank, pozitie pe care a ocupat-o pana in prezent", se arata intr-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica.
 
Aceasta este a doua schimbare realizata de administratorul producatorului de energie, care in urma cu o saptamana a anuntat aducerea lui Adrian Gheorghe, fost director financiar in cadrul producatorul de conserve Mandy Food, in pozitia de manager al departamentului financiar.
 
Administratorul judiciar al Hidroelectrica anunta atunci ca vrea sa schimbe 80% din managementul companiei de stat in urmatoarele doua luni, noteaza Mediafax.

"Managementul deficitar a fost una din cele noua cauze care au generat insolventa Hidroelectrica. Acesta a fost motivul pentru care am lansat o campanie fara precedent in Romania privind recrutarea unor profesionisti care sa ocupe pozitii in top managementul companiei. Au fost 2.447 de aplicatii pentru 67 de posturi. Din pacate, anul trecut nu am mai avut timpul fizic sa finalizez acest proces. Am reluat interviurile cu cei selectati imediat dupa 25 februarie 2014, data reintrarii Hidroelectrica in insolventa. In urmatoarele doua luni, 80% din managementul companiei, atat la nivelul executivului, cat si la sucursale, va fi schimbat", declara in urma cu o saptamana Remus Borza, administrator judiciar al Hidroelectrica.
 
Hidroelectrica a reintrat in insolventa in in luna februarie, dupa ce a trecut printr-o astfel de procedura in perioada iunie 2010-iunie 2013. Compania este detinuta de stat in proportie de 80,05% si de Fondul Proprietatea (19,95%).