Din directorat mai fac parte:

Aurel Cocos, prezent si pana acum in aceasta structura de conducere

Eugen Bradean, numit director general comercial. Vine din compania Electrica, controlata tot de stat, unde a ocupat pozitia de director de strategie.

Ovidiu Agliceru, numit director general tehnic. Anterior a detinut pozitia de director control intern

Mihai Teleanu, director general de dezvoltare. 

A plecat insa Dragos Zachia-Zlatea, fost director general al Hidroelectria.  Reprezentantul Fondului Proprietatea, care detine 19,94% din actiunile Hidroelectrica, s-a opus numirii directoratului si a votat "impotriva" la toti candidatii.

"Mandatul Directoratului este provizoriu si va dura pana cand Consiliul de Supraveghere va face eventuale schimbari sau cel tarziu pana cand un nou Consiliu de Supraveghere numit conform OUG 109 (privind guvernanta corporativa - n.r.) va selecta un nou directorat", au precizat sursele, transmite Mediafax.

Adunarea Generala a Actionarilor Hidroelectrica a revocat miercuri intregul Consiliu de Supraveghere, iar apoi i-a reconfrimat pe toti cei care ocupau aceste pozitii si a numit doi membri pe locurile vacante.  Remus Borza (presedinte), Ioan Mihaila, Remus Vulpescu, Mihai Grosan si Oana Truta au fost reconfirmati, iar Elena Popescu si pe Gabriela Sandu, ambele reprezentand statul, au fost numite pe locurile vacante. 

Borza detine firma Euro Insol, adminstratorul judiciar al Hidroelectrica in perioada insolventei, respectiv iunie 2012-iunie 2013. 

Hidroelectrica a incheiat primul semestru cu un profit de 481 milioane lei (109,5 milioane euro), de la pierderi de 202 milioane lei in perioada corespunzatoare a anului trecut, castigul fiind mai mare cu 47 milioane de lei fata de nivelul bugetat pentru intregul an. 

In primul semestru, afacerile Hidroelectrica au totalizat 1,68 miliarde de lei (382,6 milioane euro), in crestere cu 33,4% de la nivelul de 1,26 miliarde de lei inregistrat in primele sase luni din 2012.