Ceilalti membri ai directoratului sunt Ion Dobrica, Gheorghe Cismaru, Cosmin Bucur si Elena Badeanu, arata raportul transmis de BCC Bursei. 

Mandatul Directoratului va fi prelungit incepand cu data de 4 martie. 

Banca a raportat pentru anul trecut un profit net de 38 milioane lei (8,59 milioane euro), in crestere cu 77,2% fata de 2012, sustinut de recuperarea creantelor din impozitul amanat de 11,89 milioane lei, iar activele s-au diminuat cu 14%, la 4,06 miliarde lei. 

Actiunile BCC au inchis joi sedinta de tranzactionare a BVB la pretul de 0,0595 lei/actiune, in crestere cu 2,41% fata de referinta. La aceasta cotatie, capitalizarea bancii este 187,2 milioane lei (41,6 milioane euro). 

Banca este controlata de omul de afaceri Ilie Carabulea, care detine direct 41,28% din actiuni.  Carabulea, care controleaza grupul Carpatica, si Marian Mirzac, fostul director general al Carpatica Asig din Sibiu sunt arestati preventiv pentru fapte coruptie, fiind acuzati ca, in mod fraudulos, in perioada mai - decembrie 2013, au reusit sa tergiverseze si sa influenteze rezultatele unor controale dispuse de ASF fata de societatea de asigurari.